close

Contact en samenwerken met reisblog Backpackers-online

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen op een van de geplaatste berichten op backpackers-online.com kun je een reactie achterlaten bij het betreffende artikel. Voor al je algemene vragen kun je ons een e-mail sturen, het e-mailformulier invullen of ons contacten via Social Media.

Samenwerken

Backpackers-online.com is een platform van en voor backpackers en reizigers in het algemeen. De berichten die geplaatst worden vallen onder relevante categorieën en zijn geschreven met enthousiasme en passie voor reizen en alles dat daarbij komt kijken. Het is een omgeving waar merken, bedrijven, diensten en of producten op een professionele en doelgerichte manier promoot kunnen worden.

Promotie kan op verschillende manieren ingezet worden en getoond worden op Backpackers-online.com. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkhedenl; samen met de klant kan gekeken worden naar de beste inzet en combinatie(s) van middelen.

  • Een review in de vorm van een blog, inclusief beeldmateriaal, quotes ed en met linkverwijzingen naar externe websites.
  • Advertorials.
  • Banners op een of meerdere posities op hoofd- en/of subpagina’s.
  • (Social Media) Campagnes in de gewenste vorm.

Wij werken graag samen met relevante bedrijven en personen die actief zijn in de reiswereld! Het hoeft niet altijd specifiek te maken te hebben met backpackers. Twijfel je? Nee even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een goede samenwerking.

CONTACT OPNEMEN MET BACKPACKERS ONLINE

info@backpackers-online.comtwitter.com/BlogBackpackers