close
ziggo-go-app-zenders-overzicht

Tijdens het backpacken kom je in aanraking met de spannendste uitdagingen en mooiste culturen. Toch zal je vast wel eens naar huis verlangen. Lekker je vaste tv-programma kijken of de gemiste afleveringen van jouw favoriete tv-serie inhalen.

Ziggo GO biedt in Nederland de mogelijkheid om op scherm jouw favoriete programma of serie te kijken. Ook in het buitenland kan je de Ziggo GO app starten, maar zodra je een uitzending af wilt spelen krijg je een foutmelding. Die tijd is voorbij, want in dit artikel leggen we je uit hoe je overal ter wereld Ziggo GO kunt bekijken zonder die foutmelding. Lees snel verder!

Hoe kan je wereldwijd Ziggo GO kijken zonder foutmeldingen?

Om dit uit te leggen is het belangrijk dat je weet hoe die foutmelding tot stand komt. Zodra je, waar ter wereld ook, online gaat, krijg je een IP-adres toebedeeld. Aan de hand van dit IP-adres beoordeelt de techniek van Ziggo of jij in Nederland inlogt of niet. Zodra Ziggo detecteert dat jouw IP-adres niet Nederlands is krijg je de foutmelding. Door Ziggo GO via een VPN te kijken los je dit op.

Hoe kan je Ziggo GO in het buitenland kijken met een VPN?

Er is maar een beperkt aantal VPN-providers waarmee je Ziggo GO in het buitenland kunt kijken. Het merendeel werkt niet (goed) met Ziggo GO.

Als je bij een van deze VPN-aanbieders een abonnement neemt kun je daarna zelf kiezen via welke server je verbinding maakt met het internet. Als je een Nederlandse server kiest, krijg je dus ook automatisch een tijdelijk Nederlands IP-adres. Nu kun je via gewoon Ziggo GO gebruiken. Overdag lekker backpacken en s avonds gewoon Ziggo kijken alsof je thuis bent. Natuurlijk werkt de VPN ook voor andere Nederlandse TV-diensten zoals KPN TV, NPO Gemist en meer die de toegang in het buitenland blokkeren. Geniet ervan!

Pro tip: Je kan nog meer met een VPN!

Naast toegang geven tot Ziggo GO doet een goede VPN nog veel meer. Zo ben je automatisch beveiligd als je gebruik maakt van openbare (wifi)netwerken. Ook beperken veel landen de toegang tot internet door bepaalde sites of providers te blokkeren. Met de VPN kun je ook deze blokkades omzeilen. Daarnaast is door instanties niet te volgen welke activiteiten je via een VPN op internet uitoefent. Zo is jouw privacy dus gewaarborgd.

Wat is de beste VPN en hoe werkt het?

Er zijn veel VPN aanbieders die lang niet allemaal betrouwbaar zijn. Wij vonden een site waar alle VPN aanbieders op betrouwbaarheid zijn geselecteerd. Zij vonden ook bij welke VPN aanbieders je Ziggo GO in het buitenland kunt kijken. In het artikel op vpnservice.nl wordt alles helder uitgelegd, dus installeer de juiste VPN en geniet alsof je thuis bent!

Tags : tv op vakantie

Leave a Response