close
DuitslandFrankrijkNederlandReistips

Deze vier bezienswaardigheden in Nederland mag je niet missen!

bezienwaardigheden nederland

Dacht jij dat je alles al gezien had in Nederland? Dan wordt het tijd om een vakantiehuis in Nederland te boeken en goed de tijd nemen om echt te ontdekken wat onze lage landen allemaal te bieden hebben. Want, zelf als doorgewinterde Nederlander zul je zien dat je nog lang niet alles gezien hebt. In dit artikel lees je in ieder geval vier bezienswaardigheden in Nederland die je niet mag missen!

Bezoek het mooiste dorpje van Nederland: Marken

Buitenlanders noemen Marken ook wel “the prettiest spot of the Netherlands”. Mede door de handige ligging bij het IJsselmeer. Wil jij graag een vakantiehuis Nederland huren? Check dan snel of je nog in Marken terecht kan. In Marken stap je weer even terug in de tijd. In de zomer zijn er zelfs festivals waarbij de inwoners zich weer kleden in ouderwetse klederdracht!

Waan jezelf in een echt kasteel in Utrecht

Kastelen vind je alleen maar in Duitsland en Frankrijk? Onzin! In de provincie Utrecht vind je het grootste Kasteel van Nederland. Waan je in de tijd van ridders en prinsen en wandel dromend door de grote tuin bij het kasteel. Combineer je bezoek aan dit kasteel met je eigen vakantiehuis in de Utrecht en ontdek zo deze gezellige provincie!

Doe een luxe canal tour met je vrienden

De grachten van Amsterdam heb je inmiddels wel gezien, maar ook vanaf het water? Huur met al je vrienden een boot en doe een mooie, luxe canal tour door de prachtige grachten. Wedden dat je hele andere dingen ziet dan wanneer je er langs fiets? Ben je met een grote groep? Huur dan een vakantiehuis 20 personen in Noord-Holland en maak een dagtripje naar Mokum!

Bezoek de oude haven in Rotterdam

De oude haven in Rotterdam is niet alleen de oudste haven van Nederland, maar ook een van de mooiste havens. Niet alleen kun je hier je ogen uitkijken op de prachtige schepen die hier liggen. Ook is dit dé perfecte plek voor een hapje en een drankje. Door de vele horecagelegenheden is de oude haven van Rotterdam een populaire plek onder Rotterdammers om ‘s avonds na het werk nog wat te eten of een afzakkertje te doen. Ook vind je hier de beste cocktailbar van Nederland en de eerste wolkenkrabber van de wereld. Spoiler alert: hij is niet heel hoog. Maar ook daar kun je tot laat in de avond nog wat eten of drinken!

Tags : citytrip

Leave a Response