close
ActiviteitenStedentrips

De BBQ boot: een uniek uitje over de Amsterdamse grachten

Heb je binnenkort iets te vieren? Maar heb je geen zin in het zoveelste afgezaagde buurtfeestje en nog minder in de grote hoeveelheid afwas achteraf? Met de BBQ boot Amsterdam organiseer je een heerlijke barbecue terwijl je vaart over de Amsterdamse grachten! Zo weet je zeker dat je gasten met een gevulde buik en een voldaan gevoel weer naar huis gaan. En kun je zelf ook eens genieten in plaats van gastheer spelen.

Het hele jaar door barbecueën

Barbecueën wordt meestal in één adem genoemd met de zomer, maar het kan eigenlijk het hele jaar door. En als je wilt ook nog eens op een bijzondere manier. De meeste mensen halen een standaard vleespakket bij de supermarkt en steken de kolen aan, maar wist je dat je ook een unieke bbq-ervaring kunt krijgen? In Amsterdam is het namelijk mogelijk om een boot te huren en daarop te barbecueën. Hoe leuk is dat? Met de BBQ boot Amsterdam heb jij alleen de lusten, weg met de lasten. Niks geen afwas of sausvlekken in je tapijt. En je hoeft ook niet te vechten om een plekje in het Vondelpark om je barbecue kwijt te kunnen tussen alle zonnende mensen. Je hebt zelfs niet eens een barbecue nodig, want die regelen wij.

Bbq boot voor iedereen

Zijn er vegetariërs aan boord? Geen probleem, ze kunnen gewoon blijven zitten. Uiteraard zorgt onze chef dat iedereen met een gevulde buik naar huis gaat. Er zijn dan ook gewoon vegetarische gerechten voor op de grill. Stap aan boord en laat je meevoeren op de Amsterdamse grachten. Terwijl je geniet van onbeperkt prosecco, bier of fris zorgt een chef-kok voor alle vlees- en vegetarische gerechten. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van het eten en uitzicht.

Barbecueën op de boot

Op de BBQ boot Amsterdam kun jij met minimaal tien vrienden genieten van een fantastische barbecue terwijl je vaart door de grachten van Amsterdam. Je hebt twee uur lang een privéboot tot je beschikking en daarbij zit een heerlijk BBQ pakket inbegrepen. We hebben verschillende boten en kunnen groepen kwijt van maximaal 50 mensen. Dus of je nu een barbecue organiseert voor collega’s, vrienden of de hele buurt: het kan allemaal. Er zijn ook verschillende overdekte boten, dus je kunt het hele jaar rond bij ons terecht.

Leuk uitje

Het is ook mogelijk om van te voren een mooie stadswandeling te maken, zodat je helemaal niets van de stad mist. Daarnaast kun je het arrangement uitbreiden met borrelhapjes en een groter barbecue pakket. Wil je wat extra gezelligheid aan boord? Huur dan een accordeonist, die voor jullie een écht Amsterdams gevoel creëert. Het is ook mogelijk om een uur extra te varen.

Honger gekregen? Bootuitjes helpt je graag verder met het organiseren van je boot BBQ. Boek een BBQ boot!

 

Tags : bbqbbq bootboottocht

Leave a Response