close

Backpacken. Het reizen om de wereld met een zware tas op je rug. Lang van huis en zoveel mogelijk dingen willen zien. Een roadtrip, interrailen of de natuur van landen zoals Thailand ontdekken. Het zijn allemaal vormen van backpacken die steeds populairder worden. Bij alle vormen nemen veel mensen heel veel foto’s. Dat zijn toch leuke herinneringen waarop je later kan terugkijken. Het verbaast je dan hoeveel je hebt gezien. Toch zijn er ook andere opties dan het fotoboek. Ook is het mogelijk om indrukken achter te laten tijdens en na het backpacken met behulp van drukwerk.

Indrukken tijdens en na het backpacken

Stickers drukken is een optie die veel doeleinden heeft. Zo kan het ook gebruikt worden voor indrukken van tijdens en na het backpacken. Stel je gaat op een roadtrip door de Verenigde Staten en koopt daarvoor een goedkope camper. Deze zou je op kunnen leuken met autostickers of belettering. Er zijn hier zoveel opties met de stickers. Je kan bijvoorbeeld erg opvallende auto stickers op je camper plakken. Zo laat je ook een indruk achter aan de mensen tijdens het interrailen. Het zijn niet alleen indrukken voor jou, maar ook voor de mensen die je tegenkomt tijdens je roadtrip.

Stickers laten drukken is natuurlijk ook mogelijk na jouw reis. Zo kan je verschillende ontwerpen maken en deze laten drukken op stickers naar keuze. Deze kan je vervolgens op de muur plakken, zodat je een elke dag op je reis terug kan kijken. Zo krijg je alle indrukken nog na het backpacken terug.

Blijf bereikbaar

Om goed bereikbaar te blijven tijdens het backpacken kan je visitekaartjes laten drukken. Je komt met veel mensen in aanraking tijdens je reis en sommigen worden nieuwe vrienden voor het leven. Ook kan het zijn dat je langer wil blijven dan gepland en een baan wil zoeken in het land van jouw avontuur. Het is dan altijd handig om visitekaartjes bij je te hebben. Zo heb je je naam, telefoonnummer en emailadres altijd bij elkaar en kan je dit makkelijk geven aan mensen die je tegenkomt. Zo kan je in contact blijven met mensen die je daar ontmoet en hebben zij overzichtelijk jouw gegevens. Je kan deze visitekaartjes personaliseren zoals jij wil. Het begint al bij het soort, waar je keuze hebt uit acht soorten. Verder kies je de bedrukking etc. allemaal zelf. Zo is alles naar jouw smaak en kan je kiezen wat jij wil uitstralen.

Hoe laat jij stickers en visitekaartjes drukken? Welke indrukken wil jij tijdens en na je backpack avontuur achterlaten?

Leave a Response