close
Tips van de redactieVakantie

Niet op vakantie dit jaar? Met deze items haal je de vakantie in huis

Niet op vakantie dit jaar Met deze items haal je de vakantie in huis

Ga je niet op vakantie dit jaar? Dat is helemaal niet erg. Je kan namelijk thuis ook een echte ontspannen vakantiesfeer creëren. Een opblaas jacuzzi of zelf een bar maken in de tuin maken zorgt ervoor dat het thuis ook een hele fijne aangename plek wordt om je welverdiende vakantiedagen door te brengen.

Niet op vakantie dit jaar maak leuke tochtjes met een elektrische step

Vakantie staat voor ontspanning en even uit de dagelijkse sleur komen en vooral alleen maar dingen doen die je leuk vindt. Dat kan ook thuis. Kijk bijvoorbeeld eens naar de beste elektrische steps. Dan kan je samen met het hele gezin wat leuke tochtjes in de omgeving maken. Ook voor de kinderen is een elektrische step natuurlijk heel leuk. Die kunnen ermee door heel de buurt steppen eventueel samen met vriendjes of vriendinnetjes.

Maak van je tuin een vakantieparadijs

Tover je tuin om tot een vakantieparadijs. Schaf een opblaas jacuzzi aan en geniet van de bubbels en het heerlijke warme water. Met een lekker drankje erbij is het heerlijk ontspannen. Daarnaast mag een fijn tuinset niet ontbreken. Koop een paar lekker ligbedden of een mooi lounge set met heerlijke zachte kussens. Koop een set waar je heel wat uren comfortabel op kan zitten of liggen. Terwijl jij je partner heerlijk zitten of liggen en genieten van een goed boek een drankje. Vermaken de kinderen zich wel met de beste elektrische steps die je voor deze thuisvakantie hebt aangeschaft.

Het is ook belangrijk om een goede stevige tuintafel te zoeken. Die is echt onmisbaar als je graag met heel het gezin bijvoorbeeld buiten wil gaan barbecueën. Dan heb je in ieder geval genoeg ruimte om heerlijk buiten te kunnen tafelen op je eigen terras. Tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Neem gewoon een tafel die goed bij je wensen en de ruimte in je tuin of terras past. Daarnaast is het wellicht ook een leuk idee om in je tuin een leuk barretje te maken. Waar je zelf misschien wat lekker cocktails of mixdrankjes kan maken. Met een paar leuke barkrukken erbij heeft de sfeer van een echte bar. Op die manier maak je van je eigen tuin een echt vakantieparadijs.

Nog meer genieten van het buitenleven in de vakantie

Met een beetje geluk is het prachtig weer met zomerse temperaturen in de vakantie. Perfecte dagen om de hele dag buiten in je tuin door te brengen. Om het buitenleven nog aantrekkelijker te maken mag een goede barbecue niet ontbreken. Je hoeft dan niet in de warme keuken te gaan staan maar je kan buiten genieten van alles wat je bereid of klaar maakt op de barbecue of buitenkeuken. Het is dan ook heerlijk culinair genieten tijdens je thuisvakantie in je eigen gecreëerde vakantieparadijs.

Leave a Response