close
KamperenVakantie

Op vakantie gaan met uw gezin: waar verblijven en in welke landen?

Op vakantie gaan met uw gezin waar verblijven en in welke landen

Vakantie, wie houdt er nu niet van? Sommige mensen verkiezen het warme zuiden terwijl anderen op zoek gaan naar het koude noorden. Wat je keuze ook mag zijn, het verblijf zelf mag nooit teleur stellen. Van een Airbnb in IJsland tot een camping in Frankrijk. De tijd van een simpele overnachting, is volledig verleden tijd!

Slapen in een hotel

Een hotel is voor vele mensen nog steeds de populairste en betrouwbaarste verblijfoptie. Logisch, want naast een verblijf zijn er tal van opties binnen een hotel. Zo bieden zij vaak walking dinner aan en tal van andere faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, wellness etc. Een opgedekt bed met een ruime badkamer, is voor toeristen dé start van een goede hotelervaring.

Verblijf op een familiecamping

Zoals we in de eerste alinea aanhaalde, zijn er tal van leuke campings en familiecampings aanwezig in bijvoorbeeld Frankrijk. Het is dan ook belangrijk om te kijken naar het menu: zie beschikbare data. Dit komt omdat familiecampings al snel vol zitten. We zien dan ook dat steeds meer mensen kijken naar goedkopere en tegelijk gezelligere opties dan bijvoorbeeld een hotel. Het samen zijn en andere mensen leren kennen stijgt in populariteit.

Airbnb

Ieder jaar stijgt een Airbnb in populariteit. Een Airbnb is dan ook geen onbekend begrip meer voor mensen die op reis vertrekken. Dit concept zorgt er namelijk voor dat mensen hun appartement of huis makkelijk verhuren aan toeristen/ gezinnen die op reis vertrekken. Hierdoor worden unieke locaties steeds betaalbaarder en met een beetje geluk wilt de verhuurder jou ook nog een kleine rondleiding geven in de stad of enkele interessante reistips geven.

De 5 beste landen om te reizen met het gezin

Wie gezinsvakanties zegt, zegt uiteraard Frankrijk. In dit land is dan ook alles mogelijk om een topvakantie te beleven. Prachtige natuur die verbonden staat met leuke dorpjes en steden. Daarnaast zorgt de warme temperatuur, zwembad of de zee ervoor dat de kids zich helemaal kunnen uitleven.

Naast Frankrijk is Spanje een uitstekend land om als gezin op vakantie te gaan. Culinair zorgt dit land voor misschien wel de beste reviews van Europa.

Het land wat je niet meteen in de top 5 zet is Nederland zelf. Zo heeft onze kustlijn prachtige fiets- en wandelopties in de aanbieding.

Ten slotte sluit het prachtige Italië en het verrassende Ierland de top 5 af.

Kortom, met je partner en kinderen op vakantie gaan bied tal van mogelijkheden. Zoals we hierboven besproken zijn er tal van opties mogelijk. En nu jij, welke kiest jouw gezin?

Leave a Response