close
Voorbereiden op backpacken

Dit moet je regelen

Nadat de tickets zijn geboekt is het zaak om de juiste documenten te regelen. Controleer allereerst of je paspoort nog geldig is in de periode dat je op reis gaat. Als dat goed zit dan heb je er baat bij om te kijken of je een visum nodig hebt voor het land waar je naartoe gaat. Wij adviseren je om dit op tijd te regelen, want de regels voor een visum zijn voor elk land verschillend. Naast het bekijken van je paspoort en de visumregels van dat land, zul je ook rekening moeten houden met inentingen. Bij de lokale GGD kun je een afspraak maken om je in te laten enten tegen de ziekten die aanwezig zijn in dat land.

Tas inpakken

We hebben een paar tips die het leven van een backpacker iets makkelijker maken. En dat gaat omtrent het inpakken van je tas. Maak voordat je je tas ingaat pakken een paklijst. Wanneer je alles hebt verzameld, doe dan de zware spullen onderin je backpack. Breng overzicht in je tas door je spullen te ordenen. Gebruik hiervoor kleine zakjes of washandjes om je kleine spullen in op te bergen. Ten slotte: opgerolde kleding neemt minder ruimte in beslag dan opgevouwde kleding.

Parkeren bij het vliegveld

Als laatste doe je er goed aan om van tevoren een parkeerplaats bij het vliegveld te regelen. Vlieg je vanaf Eindhoven, parkeer dan je auto goedkoop nabij Eindhoven Airport met een shuttle service. Hiermee bespaar je kosten en houd je meer geld over voor op je reis. Parkeren bij Eindhoven Airport wordt makkelijker met een goed overzicht van alle mogelijke parkeerlocaties. Zo kan je de goedkoopste parkeerplek regelen zonder veel gedoe. Bekijk het aanbod, kies jouw parkeerplek en boek direct. Wanneer je dit van tevoren regelt hoef je je op de dag van vertrek helemaal geen zorgen meer over te maken over het parkeren.

Tags : parkerenSchipholvliegen

Leave a Response