close
Zonvakantie in de winter

De afgelopen tijd zijn we hier in Nederland verwend met een lekker zonnetje en een aangename temperatuur, maar deze nazomerse temperaturen lijken nu toch echt wel verleden tijd te zijn. De dagen worden steeds weer korter, de temperatuur daalt weer en komt steeds dichterbij die gevreesde nul. De winter lijkt er nu echt aan te komen. Als je even wilt ontsnappen aan de komende winter in Nederland pak dan het vliegtuig en zoek dan lekker de zon op in een ander land!

Populaire bestemmingen voor in de wintermaanden

Persoonlijke voorkeuren kunnen verschillen en er zijn veel bestemmingen die populair zijn voor in de wintermaanden. Hieronder een greep uit de populaire bestemmingen:

  • Canarische eilanden; de temperaturen op de Canarische eilanden tijdens onze wintermaanden zijn maximaal gemiddeld 20°C en minimaal gemiddeld 15°C. De zon schijnt er per dag rond de zeven uur en het regent er gemiddeld negen dagen per maand. Verder is de zee op een lekker gemiddelde temperatuur van 20°C.
  • Thailand; de temperaturen in Thailand zijn nog een stukje aangenamer. Het is maximaal rond de 30°C en minimaal rond de 22°C. De zon schijnt gemiddeld 8 uur op een dag en het regent ongeveer 3 dagen in de maand. De zee is op een lekkere gemiddelde temperatuur van 27°C.
  • Dubai; Met gemiddelde temperaturen van maximaal 27°C en minimaal 17°C is het prima uit te houden in Dubai. De zon is gemiddeld acht uur aanwezig per dag en het regent gemiddeld maar één dag in de maand. De zee heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 25°C, dus ook in zee is het prima vol te houden.
  • Mexico; Bij het begin van de winter in Nederland is het regenseizoen in Mexico juist ten einde. Hierdoor is de maximale temperatuur rond de 28°C en de minimale temperatuur rond de 23°C. De zon komt gemiddeld acht uur per dag tevoorschijn en het regent aan de noordwestkust gemiddeld één dag en aan de zuidoostkust vijf dagen. De temperatuur van de zee heeft een aangename temperatuur van gemiddeld 25°C.
  • Cuba: De gemiddelde maximale temperatuur is 28°C en minimaal is het gemiddeld rond de 19°C. De zon schijnt gemiddeld zeven uur per dag en het regent ongeveer 6 dagen in de maand. De zee temperatuur is rond de 25°C en dus op een lekkere temperatuur.

Wanneer je deze koude wintermaanden er even tussen uit wil, zoek dan de zon op in een ander land! Koop een vliegticket, boek een hotel, pak je koffers in, sluit een reisverzekering af en je bent klaar voor vertrek.

Tags : winterzonvakantie

Leave a Response