close
Klimmen in Halong Bay

Halong Bay biedt u de mogelijkheid om te gaan klimmen, bijvoorbeeld afgewisseld met kajakken. U kiest op die manier voor een zeer avontuurlijke reis. Waarbij u de mogelijkheid heeft om de natuur van heel dichtbij mee te gaan maken. Uiteraard zorgt men er bijvoorbeeld met een privé speedboot voor dat u op de plaats van bestemming aan zal komen. Waardoor u zich even heel klein kunt gaan voelen in een prachtige natuurlijke omgeving.

Bergbeklimmen en kajakken in Halong Bay

Rock climbing en kajakken gaan uitstekend samen, aangezien u zich op die manier door een van de stukken ongerepte natuur kunt bewegen. De natuur is er nog precies zoals deze een groot aantal eeuwen geleden gevormd is. Waardoor u het als het ware op kunt nemen tegen de natuurkrachten. Tijdens het bergbeklimmen kunt u een prachtige prestatie bereiken door u via een bergwand een weg omhoog te banen, terwijl u met het kajakken kiest voor schitterende wateren. Op welke manier u er ook van wenst te genieten, als avontuurlijke reiziger in Halong Bay krijgt u de mooiste plaatjes te zien.

Privé speedboot

Wanneer u kiest voor een excursie in Halong Bay zal men u ophalen met een privé speedboot. Om u vervolgens naar de plaats van bestemming te brengen. U krijgt een uitstekende behandeling, waardoor u volledig uitgerust deel kunt nemen aan het rock climbing. Indien u al wat ervaring heeft zal u direct zien dat het gaat om een prachtige uitdaging, waarbij het van belang is om onderweg in ieder geval goed om u heen te kijken. Er valt zoveel te zien, dat u de avontuurlijke reis niet snel zal vergeten.

Klimmen in Lan Ha Bay

Ook het klimmen in Lan Ha Bay is een uitstekend idee. Dit is een onbewoond eiland, waar het de bergen zijn die zorgen voor de prachtige natuur. U kunt er in alle rust gaan klimmen, aangezien het massatoerisme er in geen velden of wegen te bekennen is. In plaats daarvan kunt u genieten van de prachtige natuur en de ultieme rust die er te vinden is, terwijl u probeert uit te komen op de gewenste locatie tijdens het rock climben.

Tags : halong bayklimmenvietnam

Leave a Response