close
Energie op vakantie

De wereld zit vol met prachtige plekken, wereldwonderen en andere gebieden die zeker de moeite waard zijn om een keer bezocht te hebben. Veel van die gebieden zijn bekend en worden daarom ook massaal bezocht door toeristen en backpackers over de hele wereld. Om eventuele mondiale problemen aan te pakken heeft UNESCO de Werelderfgoedlijst met erfgoed dat wordt beschouwd als onvervangbaar. De betreffende gebieden moet beschermd worden en dat kan op veel manieren gebeuren. Jij en ik kunnen daar gelukkig ook aan bijdragen door beter om te gaan met energie!

Een beter milieu begint bij jezelf

Het is een win-win –situatie als je gezond en verantwoord leeft. Je eigen gezondheid is belangrijk en met verstandig en groen leven draag je ook bij aan een leefbare wereld. Je houdt in wezen de prachtige vakantiebestemmingen mooi en in tact. Neem als voorbeeld het Great Barrier Reef aan de oostkust van Australië. Deze is helaas aan het verdwijnen. Door systematisch beter lever is de kans op herstel een stuk groter.

Je kunt korter douchen, de kraan eens wat vaker dicht draaien, de verwarming vaker lager zetten en een dikke trui aan doen. Naast goede isolatie van je huis is de ene energieleverancier de andere niet. Om een goed overzicht te krijgen naar welke het beste is voor jou kun je verschillende energie vergelijken. Bepaal wat voor jou belangrijk is. Er zijn tegenwoordig eenvoudige tools om de verschillende energie leveranciers te vergelijken.

Gezonde energie

Alles heeft met elkaar te maken en alle kleine beetje helpen. Vaak merken we ook dat als je een bewuster en gezondere levensstijl aanhoudt je gelukkiger bent en minder stress ervaart. Dit is ook de voornaamste reden voor dit artikel; we willen heel graag de wereld een stukje beter maken en daarbij beginnen bij elk individu. Want zeg nou zelf, op vakantie wil je geen negatieve gevolgen ondervinden van klimaat verandering. Dus ons advies: begin vandaag met je gezonde levensstijl en als je hulp nodig hebt of toch wil overstappen van energie, laat het ons weten en we helpen je verder.

Relaxed op vakantie zonder stress

Je wilt als je op vakantie gaat, op een verre reis gaat of lekker een aantal weken gaat backpacken, geen zorgen maken. Dus ook niet over het thuisfront of het milieu wat dat betreft. Mocht je er in geïnteresseerd zijn, check ook eens de website van Wise Nederland. Die zetten zich in voor een wereld zonder kernenergie. Een louter goed en duidelijke boodschap en naar ons inzicht een uitstekende manier om bij te dragen aan een beter, vooral, gezondere wereld.

Meer energie voor jou

Nu we nou toch met dit onderwerp bezig zijn vragen we graag wat jou energie geeft. Wat zorgt ervoor dat jij je energiek voelt?  Wij houden van reizen en alles wat met mooie bestemmingen te maken heeft. Heb jij dat ook? Krijg jij energie van een fijne vakantie, verre reis of lange backpack trip? Laat het ons weten!

Hoe denk jij over dit onderwerp? Hieronder kun je een reactie achterlaten of een vraag stellen over deze kwestie. We horen graag jouw persoonlijke visie!

Tags : energiegezondheidmilieu

Leave a Response