close
Vakantie

Groen op vakantie? De Stella Citta gaat met je mee!

Groen op vakantie? Neem je ebike mee

Met de officiële start van de zomer in het vizier, staan veel Nederlanders weer in de startblokken om te vertrekken naar de mooiste bestemmingen ver van huis. Zon, zee en een vleugje cultuur lijkt de gouden combi die bij veel vakantiegangers populair is. Toch zien we een verschuiving. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de impact op het milieu die vakantie vieren in een ver oord met zich meebrengt. Opvallend is dat steeds meer mensen er bewust voor kiezen om niet in een vervuilend vliegtuig te stappen, maar vakantie dichter bij huis vieren. Of je er nu voor kiest om met de auto, de trein of de bus op vakantie te gaan, jouw ecologische voetafdruk wordt zo al een stuk kleiner. Zeker als je ervoor kiest om genoegen te nemen met minder luxe en weer even terug gaat naar de basis!

Groen op vakantie

Groener op vakantie gaan biedt zo zijn voordelen. Je bent namelijk niet afhankelijk van het voorgeschreven aantal kilo’s bagage. Je kunt nu helemaal zelf bepalen hoeveel en wat je meeneemt op vakantie. Een behoorlijk groot voordeel die het ook nog eens mogelijk maakt om je vakantiebestemming op groene wijze te verkennen. Zo kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om met behulp van taxi’s karakteristieke dorpjes en bezienswaardigheden te bezoeken, maar het zou veel leuker zijn als je dit op een minder vervuilende manier kon doen toch? Op vakantie gaan met de auto, trein of bus maakt dat je heel makkelijk een eigen vervoermiddel mee kunt nemen, namelijk een vouwfiets! En wat dacht je van een elektrische vouwfiets, waarmee je nog grotere afstanden kunt afleggen?

Wendbaar en compact: de Stella Citta

De Citta van Stella Fietsen biedt alles wat je gewend bent van een krachtige e-bike, maar dan in het klein. Deze elektrische vouwfiets klap je in een handomdraai in, wat wel zo makkelijk is als je onderweg bent. De fiets is dankzij haar kleine formaat ultra lichtgewicht maar voelt toch degelijk aan. Automatisch schakelen is standaard, waardoor de Citta tot de luxere vouwfietsen behoort. De kleine maar krachtige motor is verwerkt in het voorwiel en brengt je in combinatie met de uitneembare accu moeiteloos naar een topsnelheid van 25 km per uur. De framehoogte van deze elektrische vouwfiets is slechts 30 cm. In combinatie met de 20 inch wielen biedt dit alles samen de compactheid die je onderweg nodig hebt zonder dat er af wordt gedaan aan de elektrische fiets ervaring. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht is de Citta ideaal om mee te nemen in de caravan, camper of boot. Hierdoor ben je op je vakantiebestemming nog mobieler en kun je gaan en staan waar je wil!

Nederlands vakmanschap: ook op vakantie

Stella heeft inmiddels heel wat ervaring op het gebied van elektrisch fietsen. Dit is ook terug te zien aan de Stella Citta. Bij de ontwikkeling is duidelijk aandacht besteed aan functionaliteit en details. Van de anti lekbanden (wel zo handig op vakantie) tot aan het gelzadel. De Citta is absoluut een Nederlands kwaliteitsproduct, die uitkomst biedt op vakantie maar ook zeker in het dagelijks leven!

Tags : ebikefietsenvakantie

Leave a Response