close
Het ultieme vrijgezellenfeest in Las Vegas

“Nog een keer helemaal uit je bol” Daar wil jij voor zorgen als beste vriend van de bruidegom. Je hebt de taak op je gekregen om het meeste spectaculaire vrijgezellenfeest te organiseren van de eeuw. Je wilt je vriend dan ook een waardig afscheid van zijn vrijgezelle bestaan geven, maar hoe ga je dit aanpakken? Gezellig met de mannen thuis wat drinken? Dat is maar niks. Je wilt actie, spanning, sensatie en natuurlijk wil je ook wat voor de laatste keer je vriend een leuk verzetje gunnen. Waar kun je dit nou beter doen dan in, je raad het al “Sin City” oftewel het mooie Las Vegas. Als jij en al je vrienden jullie zuurverdiende geld bij elkaar hebben gelegd om je beste vriend “het beste vrijgezellenfeest in Las Vegas ooit” te geven hebben moet je natuurlijk wel weten wat jullie in Vegas gaan doen. Hieronder dus 3 tips voor het ultieme vrijgezellenfeest.

Top Gun

Als je ooit een Top Gun-fantasie hebt gehad, pak dan maar je pilotenbril en boek het Top Gun-pakket, kruip achter de besturing van een vliegtuig en voer met de hulp van een instructeur acrobatische manoeuvres uit zoals koppelrollen, staartspins en de hamerkopstand (dat is degene waar het vliegtuig omhoog wijst, afslaat en achteruit naar de aarde zakt). Maar daar stopt het niet: Sky Combat biedt ook luchtgevecht ervaringen, waar je mee kunt vliegen of piloot kunt zijn tijdens gesimuleerde luchtgevechten en bombardementen op laag niveau.

Ga naar Omnia

Nachtclubs zijn niet epischer dan die op de Vegas Strip, en de huidige koning van het feestlandschap is Omnia, een 75.000 vierkante meter grote kolos van de Hakkasan Group met muzikanten zoals Calvin Harris, Nervo en Cascade. Ga dansen in de hoofdruimte om met de massa te of laat je verwennen door schaarsgekleede serveersters in de viplounge. Als je even op adem moet komen, stap je naar buiten op een terras met uitzicht op de Strip of glijd je binnen in Heart of Omnia, een sexy lounge waar de intimiteit aanstekelijk is.

Helikopter tour

Vaste grond is voor sukkels, vooral als je dichtbijgelegen bent bij de Grand Canyon, die 277 mijl lang is en tot een mijl diep daalt in het nabijgelegen Arizona. Het natuurwonder vanuit de lucht zien is een onvergetelijke ervaring, maar landen aan de rand van de kloof voor een champagnetoost en een lekkere picknick is de kers op de spreekwoordelijke taart. Vlieg met een van de Maverick Helicopters over de Hoover Dam en Lake Mead op weg naar de kloof, en kom dan op tijd terug op de Strip voor happy hour.

Dus waar wachten jullie nog op? Bel die reisorganisatie en regel het beste vrijgezellenfeest ooit! De bruidegom en zijn vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Tags : las vegasvrijgezellenfeest

Leave a Response