close
Tips om jouw reis op perfecte manieren vast te leggen!

De backpacken staan klaar om gevuld te worden met heerlijke zomerse outfits, de inpaklijsten liggen klaar op tafel en de laatste middeltjes van de drogisterij zijn vanmiddag ingepakt. Overmorgen zal jullie avontuur over de wereld beginnen; klaar voor een backpack avontuur! Voor menig mensen een droom, en hoewel sommige het soms toch spannend vinden om daadwerkelijk weg te gaan, zullen veel Nederlanders het er mee eens zijn; grenzen verleggen door een periode te backpacken in het buitenland is een ontzettend goede persoonlijke ontwikkeling en een ervaring die je niet wil missen! Je wil er natuurlijk ook alles aan doen om die ervaring zo goed mogelijk vast te leggen, zodat je na de reis nog met groot genoegen kan terugkijken naar de prachtige momenten die je hebt ervaren! Lees snel met ons mee om inspiratie op te doen voor de leukste manieren om jouw reis vast te leggen!

Go pro

Of je nou gaat backpacken door Zuidoost Azië, een tijdje aan de slag gaat achter een bar in Costa Rica of een mooie reis met werken in Spanje combineert; er zullen genoeg herinneringen gemaakt worden. Je zult gave avonturen ondernemen, mooie hikes maken, snorkelen, vissen, scooter rijden, you name it! Hoe cool is het als je deze herinneringen op film kan leggen, zonder dat jezelf de hele tijd met een camera in je handen hoeft te lopen? Hiervoor zou je een go pro met helm kunnen aanschaffen!  Je hoeft de helm alleen maar op te zetten en de go pro te monteren, en filmen maar! Met het filmen via een go pro op ooghoogte, zal je de herinneringen later écht terugzien vanuit jouw oogpunt, extra leuk dus!

Polaroid

Misschien een beetje ouderwets, maar een superleuke manier om avonturen en mooie plekken écht op het moment vast te leggen. Met de aanschaf van een polaroid zit je in ieder geval goed als je op zoek bent naar een originele manier om jouw reis vast te leggen. Wanneer je een foto schiet met een polaroid camera, zal deze foto er direct uit rollen! Je bergt hem vervolgens even op in een donker plekje (bijvoorbeeld in je tas, of in je broekzak) en de foto zal zich ontwikkelen. Naast deze originele manier van het maken van foto’s, is de lay-out van een polaroid erg leuk en klein; je kan de polaroidfoto dus goed bewaren tijdens de reis, of zelfs direct plakken in een leuk fotoboek!

Leave a Response