close
wereldkaart op canvas

We komen steeds vaker unieke en bijzondere wanddecoratie tegen. Vroeger was het aanbod in wandbekleding een stuk kariger, tegenwoordig heb je zeer veel keus. En dan hebben we het niet over schilderijen of foto’s van geliefden aan de muur. We hebben het dan over beelden of kaarten die op een prachtige manier weergegeven worden. In dit artikel hebben we het alleen even over de wereldkaart omdat hier tegenwoordig een enorme trend op zit. Er zijn zo veel creatieve mogelijkheden om de wereld af te beelden op je muur dat we er een artikel over vol kunnen schrijven.

wereldkaart woordwolk

Een wereldkaart aan de muur

Wist je dat er wel honderden verschillende manieren zijn om de wereld af te beelden op de muur? Denk alleen al aan de verschillende materialen waarop het gedrukt kan worden. Zo kun je jouw unieke wereldkaart laten drukken op hout, canvas, linnen, prikbord of zelfs behang. Ook zijn er mogelijkheden om een echte kraskaart aan de muur te hangen. Op die manier kun je wegkrassen waar je geweest bent! Vinden wij erg leuk!

Unieke canvaskaarten

De wereld kun je op zo veel verschillende manier afdrukken op canvas. Zo zijn er voorbeelden van een vintage look, moderne touch, heel precies of juiste heel realistisch. Ook zijn er kinderkaarten die vol staan met leuke tekeningen van dieren op de verschillende continenten.  Wel eens een woordwolk gezien van de wereld? Erg leuk en uniek. Al met al zijn er mogelijkheden genoeg en voor elke smaak zijn er opties. Houd je niet zo van drukke patronen en aparte design? Kies dan een rustig patroon. Jouw unieke geografische kaart kan namelijk ook heel eigentijds zijn maar wel trendy.

Diverse formaten

Niet iedereen houdt van enorm grote wanddecoratie. Gelukkig zijn de wereldkaarten of bijvoorbeeld een foto op canvas in verschillende maten. Nadat je er uit bent wat voor design je wilt en wat je wilt afbeelden op jouw muur, kun je het formaat gaan kiezen. Houd rekening met de ruimte die je er voor hebt aan de muur en het formaat moet wel passen bij de rest van het interieur. Standaard maten zijnL: 40×30, 60×40, 90×60, 120×80, 150×100 en 200×150 cm. Uiteraard betaal je meer als het canvas of ander type materiaal groter is.

Jouw nieuwe wereldkaart bestel je eenvoudig en snel online. Upload je foto of kies een bestaand design en laat hem drukken en bezorgen.

Tags : wereldkaart

Leave a Response