close
4

Met een camper ben je nog flexibeler dan dat je als backpacker altijd reist met het openbaar vervoer. Het huren van een camper op je bestemming kan een vervanger zijn voor de bus, trein, boot en vliegtuig. Je bent niet meer afhankelijk van de vertrek en aankomsttijden van de maatschappij maar je bepaalt zelf wanner je gaat, wanneer je aankomt en waar je naartoe gaat. Ga je naar een natuurpark? Of vertrek je met je gehuurde camper via een mooie roadtrip naar je volgende zonnige bestemming.

Campervakanties

Overal waar je gaat backpacken of gewoon op vakantie bent kun je vaak een camper huren. Denk aan landen binnen Europe, Noord- en Zuid Amerika. Maar ook in Australië en Nieuw Zeeland is het gebruikelijk om als reiziger voor korte of lange periode een camper te huren. Geniet van de omgeving op locatie en geniet van de natuur en de flexibiliteit van deze manier van reizen. Je vrijheid die je met een camper ervaart geeft je een fijn gevoel op vakantie. Heb ik je interesse gewekt? Kijk eens naar de ‘travelhomes’ die ze verhuren op jouw bestemming, of dit nu een Europees land is of een plaats in het noordelijkste puntje van Canada.

Aanbiedingen en tips over camperreizen

Online vind je altijd de leukste en goedkoopste aanbiedingen. Op deze site vind je wat je moet meenemen op zo’n type reis of vakantie. Denk aan al je reispapieren en heel belangrijk je internationale rijbewijs. En denk aan de minimale leeftijd van het huren van een camper of busje in het land waar je naar toe gaat. In locatie huur je de camper vaak voor een vaste periode van 11, 22 of 29 dagen. Je hebt dan ruimte genoeg om je vlucht heen en terug te boeken met een andere maatschappij. Boek ver vooruit voor meer korting?

Luxe motorhomes

Voor mensen die meer willen of kunnen besteden aan hun vakantie en een camper willen huren om de bestemming te ontdekken, zijn er de grote, bekende motorhomes. Deze enorm grote campers zijn van (echt!) alle gemakken voorzien. Kijk niet vreemd op als je in deze grote bussen een woonkamer, twee slaapkamers, keuken én badkamer vindt. Dit is standaard aanwezig. Met zo een rijdend huis heb je altijd alles bij de hand. Er zit wel een prijskaartje aan.

De ervaringen van anderen

Online vind je vaak de beoordelingen van andere reizigers die ervaringen hebben gehad met het verhuurbedrijf. Check de relevantie er van en win informatie in die je kan wijzen of zaken waar je zelf niet aan had gedacht. Zoek het bedrijf online op en plan even een half uur in om te kijken of dit bedrijf voor jou geschikt is. Zo zijn er bedrijven die louter grote campers verhuren tegen hoge prijzen en hoge borg. Daarnaast zijn er in échte backpacklanden als Australië en Nieuw Zeeland bedrijven die busjes en campers verhuren tegen zeer scherpe prijzen, je hebt dan vaak om mooie omgebouwd busjes of grote auto.

Tags : camperkamper

Leave a Response