close
Geweldige Australische avonturen op de weg

Er is geen betere manier bij het verkennen van de ongerepte natuur van Australië dan met een camper of motorhome. Of u nu een week vakantie hebt of juist duizenden kilometers voor het avontuur van uw leven reist, het aanbod is enorm.

Reizen door Australië met een camper

Onze partners hebben allen ervaring met campers en motorhomes en zijn in staat u te wijzen op de kleine dingen die het verschil kunnen maken bij uw vakantie. Bijvoorbeeld: de grote Camper 3 Berth past bij een echtpaar met een ouder kind, maar deze is beter als u met een baby reist vanwege de opstelling van de  zitplaatsen. Dit is informatie die u niet kunt verkrijgen op een website, zonder ervaren advies. Neem even contact met ons op voor meer informatie. Wij zullen u doorverwijzen naar de experts.

U kunt een camper voor een enkele reis huren – een geweldige manier om uw vakantie uit te breiden. U hoeft geen tijd uit te trekken om heen en terug te reizen, u kunt doorreizen en meer zien van Australië in de tijd die u beschikbaar hebt. Het afgeven van de camper is altijd mogelijk in Sydney, Melbourne, Perth, Adelaide, Hobart, Launceston, Airlie Beach, Broome, Townsville, Devonport, Alice Springs, Brisbane of Darwin.

In een groep reizen of alleen

Het reizen in een camper zorgt ervoor dat u meer mensen ontmoet dan wanneer u in een hotel of motel verblijft, zij hebben allemaal hun eigen verhaal en adviezen om met u te delen. Ga gezellig bij elkaar zitten bij het kampvuur aan het einde van de dag! Kijk ’s avonds naar de sterrenhemel met een koud biertje en een goed gezelschap, u heeft uw accommodatie altijd bij u!

Reisbenodigdheden

De route die u van te voren bedacht had om te reizen kunt u op ieder moment wijzigen, het reizen met een camper maakt u zeer flexibel. Geen hotelkamers die geboekt zijn of een straks schema waar u zich aan moet houden. Als u een mooie plaats gevonden heeft waar u langer wilt blijven, geen probleem. Is het juist niet wat u verwacht had van deze locatie? U kunt altijd een stukje verder rijden waar het wel mooi is. En heeft u net van andere reizigers een advies gekregen om te bezoeken? Geen probleem, u kunt gaan en staan waar u wilt! Maar zorg te allen tijde dat u zelf zorg draagt voor uw spullen en belangrijke documenten, zoals Visa Australië. Een visum is namelijk van cruciaal belang als je aar Australië gaat. Mocht je hier meer informatie over willen hebben, neem eens een kijkje op het aanvraagformulier van een visum Australië.

Accommodatie

Bespaar op accommodatie en transport door het huren van een camper en houd geld over voor leuke dingen tijdens uw vakantie. Een uitstapje naar het rode hart van Australië, de Uluru of juist een georganiseerde trip naar een van de wijnvelden. U kunt in uw camper verblijven, en u betaalt niet meer dan voor een hotel en huurauto bij elkaar!

 

Tags : australiecampervisavisum

Leave a Response