close
Geld besparen

Een wereldreis maken is natuurlijk een grote droom. Sinds je jeugd heb je misschien al wat landen en plekken in gedachten waar je een keer naar toe wilt gaan. Een wereldreis kan best duur zijn en kan dan ook tot 10.000 euro kosten. Om dit te kunnen betalen moet je dan ook geld sparen en kan op verschillende manieren. 1 manier om te besparen is door te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier. Door de concurrentie die er is tussen veel verschillende energieleveranciers kun je dan ook jaarlijks veel geld besparen door over te stappen. Via de website van overstappen.nl kun je op basis van jouw verbruik zien welke energie leveranciers het beste en goedkoopste voor jou zijn.

Meer tips om geld te besparen

Tip 1; Niet rood staan bij de bank. Handig is het om te proberen om niet rood te komen staan bij je bank. Hierover moet je dan ook rente betalen en dit kost veel geld. Wanneer je dan ook een wereld reis wilt maken raden wij je aan om eerst van een rode rekening deze weer positief te maken. Wanneer je al een positieve rekening hebt, waar niet zo veel opstaat, maak dan gebruik van onze andere bespaar tips. Want geld lenen kost gelden de rente kosten kunnen hoog oplopen!

Tip 2; Zeg abonnementen af waar je geen gebruik van maakt. We zien het steeds vaker, een sport abonnement dat je maar nauwelijks gebruikt of een tijdschrift abonnement wat nauwelijks word gebruikt. Door deze abonnementen dan ook op tijd op te zeggen kun je hier veel geld op besparen. Kies er voor om alleen abonnementen af te sluiten die je echt leest, want anders is het maar zonde van je geld!

Deel twee om nog meer geld te besparen

Tip 3; Onze tip 3 die we aan je meegeven heeft te maken met het doen van de boodschappen. De boodschappen zijn vaak een grote kostenpost waar dan ook veel geld op bespaard kan worden. Kies er dan ook voor om boodschappen te doen bij winkels die goedkoop zijn. Probeer hierbij ook echt alleen producten te kopen die je veel gebruikt. Daarnaast kun je ook veel besparen door goed te letten op de aanbiedingen. Door de aanbiedingen verschillen de prijzen elke week weer veel. Let goed op deze aanbiedingen en profiteer!

Tip 4; Naast dat je veel geld kunt besparen door over te stappen naar een nieuwe energie maatschappij zijn er meer manieren om geld te besparen. Zo kun je er beter op letten om deuren minder lang open te laten staan. Veel mensen laten hun deuren te lang open staan wat er voor zorgt dat het gaat tochten. Dit zorgt weer voor warmte verlies. Zorg er dus voor dat deuren en ramen goed dicht zijn op het moment dat je bijvoorbeeld de verwarming aan gaat zetten.

Tags : besparengeldsparen

Leave a Response