close
Budgettips

Geld verdienen met cashback op reisuitgaven

Geld verdienen met cashback op reisuitgaven

Sta je op het punt om je reis en accommodatie te boeken? Wacht dan nog heel even! De kans is heel groot dat je geld laat liggen. Door lid te worden van een cashbackwebsite kun je heel eenvoudig geld verdienen. Cashback shoppen houdt namelijk in dat je een percentage van het aankoopbedrag terugkrijgt. En aangezien de kosten voor een vliegticket of accommodatie behoorlijk in de papieren kunnen lopen, kun je op deze manier eenvoudig tientallen tot honderden euro’s uitsparen.

Heel veel in Nederland actieve partijen zoals Booking.com, Expedia, Vueling en D-reizen doen mee. Bij bijvoorbeeld Booking.com is de cashback 4%. Boek je voor €800,- een accommodatie dan krijg je dus €32,- terug. Cashback shoppen is geld verdienen zonder er iets voor te hoeven doen!

Hoe werkt cashback shoppen?

  • Stap 1: Maak een account aan bij een cashbackwebsite. Klik hier voor een overzicht van betrouwbare Nederlandse cashbackwebsites.
  • Stap 2: Kijk of de partij waarbij jij iets wilt bestellen is aangesloten. Dit gaat heel eenvoudig met de zoekfunctie. Zo ja, dan klik je via de cashbackwebsite door naar de aanbieder.
  • Stap 3: Shop zoals je gewend bent. Je bestelt en betaalt gewoon bij de aanbieder, daar verandert niets aan.
  • Stap 4: Je ontvangt de cashback in je account bij de cashbackwebsite. Het opgespaarde bedrag wordt iedere maand uitbetaald (ongeacht de hoogte van je saldo). Let op: het bedrag wordt dus NIET direct van het te betalen bedrag afgetrokken. Je ontvangt de cashback op een later moment).

Cashback shoppen is een heel eenvoudige en laagdrempelige manier om geld te verdienen. Het enige dat je nodig hebt is een gratis account op een cashbackwebsite. Ben je van plan om iets online aan te schaffen? Kijk dan even of de partij in kwestie is aangesloten. Met een simpele muisklik kun je zo een leuk geldbedrag verdienen.

Koop jij veel zaken online? Dan ben je een dief van je eigen portemonnee als je de mogelijkheid om geld te verdienen met cashback links laat liggen. Het fenomeen is over komen waaien uit Engeland en nog relatief nieuw in Nederland. Maar steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid om voordeel te scoren. Zeker bij grote aankopen zoals het boeken van een vlucht of een accommodatie kun je een leuk geldbedrag verdienen.

Andere manieren om geld te verdienen

Shop je niet vaak online of ben je benieuwd naar andere manieren om geld te verdienen? Op de website Snelgeldverdienenmet.nl worden talloze andere mogelijkheden belicht. Compleet met tips, trucs en handleidingen die jou kunnen helpen met geld verdienen.

Tags : besparencashback

Leave a Response