close

Kamperen wordt weer populair en we zien om ons heen dat ook steeds meer gezinnen er voor kiezen met een tent op vakantie te gaan. Kamperen en andere outdoor-activiteiten is ook erg goed te doen met kleine kinderen. De kids passen zich heel gemakkelijk aan. Veel sneller dan wij. Er zijn tegenwoordig steeds handige gadgets die het kamperen of glamperen leuker en leuker maken. In dit artikel gaan we een aantal gadgets testen en gebruiken waarvan wij denken dat ze thuis horen bij jouw outdoor-activiteiten.

Outdoor en kinderen

Ben je van plan om met kinderen te gaan (wild)kamperen? Dan zijn er tal van dingen waar je aan moet denken. Naast de standaard bagage en materiaal zoek je misschien ook spullen voor het comfort. je hebt ten slotte met kinderen al veel aan je hoofd. Hieronder zie je een aantal artikelen voor zowel de kids als de ouders die van pas zouden kunnen komen. Ook als je zonder kinderen op vakantie gaat zijn ze absoluut toepasbaar. Juist daarom hebben we deze outdoor artikelen uitgekozen. Op deze manier is het voor elk type reiziger en outdoorliefhebber interessant.

Reisartikelen voor iedereen

Reisartikelen set

De artikelen lopen uiteen van functioneel en praktisch tot puur voor de lol! Verderop in dit artikel gaan we ze een voor een even omschrijven en onze bevindingen met jullie delen. Ze zijn eenvoudig en snel te bestellen via ikwilmeerreizen.nl, een webshop in reisartikelen. Je hebt ze dan de volgende dag in huis. Je zou ook naar een fysieke winkel kunnen gaan, maar zeker als je veel nodig hebt is online shoppen zeker aan te raden. Als je ook nog druk bent met kinderen kost het veel minder tijd en energie. En online kun je gemakkelijk alles met elkaar vergelijken. Er zijn bijvoorbeeld veel verschillende packing cubes in diverse kleuren en maten. Heel erg handig! Ze zijn gemaakt van een erg dunne stof en nemen zelf weinig ruimte in beslag. Ook als je ze niet helemaal vol stopt nemen ze in je rugzak weinig ruimte in. Deze cubes zijn ideaal om de inhoud van je grote rugzak te ordenen. Gebruik voor elke type kleding een aparte cube. Ook voor kinderkleding trouwens. Door de verschillende maten cubes: Quarter, Half en Full, heb je altijd een cube die past bij de hoeveelheid (kinder)kleding. En die zijn dan eenvoudig te herkennen aan de vrolijke kleuren. Kortom: de ideale manier om je spullen uit elkaar te houden en te ordenen.

Camping mok emaille en koffiefilter

De mokken passen echt heel goed bij het buiten zijn! Deze twee gave Emaille mokken zijn stevig, licht van gewicht, prachtig afgewerkt en hebben een prettig formaat. We hebben de mokken getest met koude dranken én koffie. De koffie konden we zetten met de bijgeleverde opvouwbare koffiefilter. Een ideaal ding dat niet kapot te krijgen is en eenvoudig in gebruik. Ook handig is dat hij na afloop gemakkelijk af te wassen is (ook met koud water).

Speelgoed en picknicken

In het pakket dat we uitproberen hebben we ook een (speel)kleed en bal. De bal, de bekende, Foooty reisvoetbal is echt super. Het is een bal die je in je broekzak kunt stoppen en eenvoudig in elkaar kunt zetten. De eerste keer moet je even puzzelen maar je krijgt er snel handigheid is. Eenmaal in elkaar gezet is het een verrassend leuke bal om mee te spelen. Zowel voor grote als kleine kinderen. En mocht het gras nat zijn in de vroeg ochtend voor de tent dan is het waterdichte pocket picknickkleed een echte uitkomst. Het kleed past ook in je broekzak en is flinterdun, máár heel stevig. Ook niet kapot te krijgen. Het handige is ook dat je het kleed met kleine haringen en/of zakjes aan de ondergrond kunt verankeren. Ideaal als speelkleed en als het hard waait.

Wat ook een handig artikel is, is het flexibele reisflesje. Ook deze is verrassend sterk en makkelijk bij- of na te vullen. Schoonmaken is ook geen probleem, wederom ook mogelijk met koud water. Met kids zou het dit flesje kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld wat babyolie of shampoo.

Eten en drinken in de natuur

Een van onze favoriete bezigheden is in de natuur zijn en lekker genieten bij een vuurtje en lekker eten en drinken. Zoals al eerder vermeld zijn we erg enthousiast over de emaille mokken en die hebben we dan ook al veel gebruikt. En omdat ze ook erg stevig zijn kun je ze tijdens een verplaatsing ook aan de buitenkant van je rugzak hangen.

Als laatste hebben we dan ook nog het reisbestek multitool. In de categorie drinken en eten in de natuur kan deze multitool absoluut niet ontbreken. Het leuke aan deze tool is dat het eigenlijk maar één tool is maar als je hem gaat gebruiken kun je de vork en lepel van elkaar scheiden. Ideaal! Hij ziet er ook erg tof uit en klaar om gebruikt te worden. Let ook even op de overige zakmesfuncties: mes, kurkentrekker, priem en blik- en bieropener. We dachten dat hij niet geschikt zou zijn voor kinderen maar het mes zit bij de lepel dus de vork kun je ze wel laten gebruiken.

Alle artikelen hebben we van ikwilmeerreizen.nl, een reisblog en travelshop waar je leuke reisblogs leest en ook kunt shoppen voor je nieuwe reisgadgets.

Wij vonden het leuk om het een en ander te testen en te ervaren hoe ze werkelijk in het echt zijn. Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan even een mail naar info@backpackers-online.com. Heb je hele specifieke vragen over de producten? Neem dan eens een kijkje op ikwilmeerreizen.nl

Tags : campingoutdoorreisartikelenwebshop

Leave a Response