close

Bent u wel eens op vakantie geweest in Oostenrijk? Het land waar u tussen de koeien kunt wandelen. Een adembenemende natuur vol bergen en bos wacht op u! Geschikt voor zowel stellen, gezinnen met en zonder kinderen als voor backpackers.

Activiteiten voor een vakantie in Oostenrijk

Oostenrijk is een vakantiebestemming die in ieder seizoen geschikt is. Naast de wintersport, vinden ook steeds meer mensen Oostenrijk als zomerbestemming. Laat u met de kabelbaan hoog in de bergen brengen. Hike en wandel weer door de natuur terug. Er zijn veel meertjes waar u kunt zwemmen. En overnachten na een sportieve dag doet u fijn op deze campings.

Campings die voor een fijne overnachting zorgen

Een goede nachtrust doet wonderen. Als backpacker wilt u mogelijk veel van de omgeving zien. Na een sportieve dag in de buitenlucht is het op deze campings fijn vertoeven. De campings in Oostenrijk met VacanceSelect liggen midden in de natuur. Geniet hier van een 5-sterren camping! We lichten daarvan Bella Austria in Stiermarken extra uit. Deze gezinsvriendelijke camping ligt midden tussen de bergen. Er worden in het hoogseizoen diverse activiteiten georganiseerd, voor alle leeftijden. Luxe en rust zijn hier te vinden.

Noordoost Oostenrijk

Tirol is zeer bekend bij veel mensen. Het is leuk om eens naar andere gebieden op reis te gaan. De kans is daar groter op minder toerisme. Noordoost Oostenrijk ligt tegen de buurlanden Tsjechië en Slowakije aan. Deze regio is qua natuur heel gevarieerd. Alles van Oostenrijk bevindt zich hier. Van kabbelende beekjes met watervallen tot bossen. Maar ook bergen en grasweiden! Vergeet vooral niet een bezoek aan Wenen te brengen. Denk aan een bezoek van het paleis van Sissi. Maar ook het hart van de klassieke muziek is hier ontstaan.

Regio Karinthië

In het zuiden van Oostenrijk ligt de regio Karinthië. Een uitstapje naar de buurlanden Slovenië en Italië kan hier gemaakt worden. Voor een ieder die van natuur en rust houdt, is dit een zeer geschikte bestemming. Zwem in één van de vele natuurmeren. Adem de rust in van de bossen. En de vele fijne vissersdorpjes geven je een gevoel van rust en verbondenheid met Oostenrijk.

Lekkernijen van Oostenrijk

Men zou bijna alleen voor het heerlijke eten naar Oostenrijk afreizen. Van Wienerschnitzel tot apfelstrudel, lekker eten kunt u uitstekend hier. En dit tegen een aangename prijs. Oostenrijkers staan bekend om hun gastvrijheid en uitgebreide keuken. Combineer deze lekkernijen met een overnachting op één van de campings van VacanceSelect!

Tags : campingkamperen

Leave a Response