close
Met je backpack door Turkije

Turkije staat bekend staat om haar all-inclusive resorts aan de kust en steden zoals Ankara en Istanbul, maar dit geweldige land heeft nog veel meer te bieden. Turkije staat ook bekend om haar prachtige natuur, haar gastvrijheid, de gevarieerde traditionele keuken en de rijke cultuur. Weet jij een betere manier om Turkije te verkennen dan met je rugzak?

Backpack inpakken

Heb jij jouw rugzak al gepakt en ga je dit jaar ook naar Turkije? Dan moet je, als je je visum nog niet hebt geregeld, eigenlijk nu even kijken op de site van www.turkijevisumaanvragen.nl want er is niets zo ontmoedigend als dat je na een vermoeiende reis op een luchthaven nog eens in de rij moet gaan staan voor een visum. Met een e-visum kun jij deze narigheid voorkomen en gemakkelijk jouw e-visum voor Turkije bestellen.

Goedkoop reizen naar Turkije

Je kunt het beste naar Turkije gaan door te vliegen op steden als Istanbul, Ankara of Izmir. Als je daar bent aangekomen, kun je eigenlijk alle kanten uit want overal in dit geweldige land zijn er fantastische dingen te ontdekken. Het beste en het voordeligste reis je in Turkije met de bus. De bussen zijn veilig, schoon en goedkoop en er is zelfs vaak WiFi en eten en drinken aan boord. Op je lange reis wil je alles natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen. In Turkije kun je gelukkig flink op het eten besparen en omdat de Turken zo gastvrij zijn, zul je zeker wel een keertje worden uitgenodigd om ergens thuis te komen eten en te komen proeven van al dat lekkers dat de Turkse keuken te bieden heeft.

Visum voor Turkije

Als je gaat backpacken door Turkije wordt dat gegarandeerd een geweldig avontuur. Maar zorg wel dat je goed bent voorbereid en dan bedoel ik meer dan voldoende kleding en gemakkelijke schoenen in je backpack stoppen. Heb je al aan je visum gedacht? Turkije is géén onderdeel van de Europese Unie en valt ook niet onder het verdrag van Schengen. Dat betekent dat je voor vertrek al een visum Turkije bij Turkijevisumaanvragen.nl moet aanvragen en geloof me, dat kun je snel en gemakkelijk doen online.

Het visum voor Turkije is vanaf het moment dat je hebt aangegeven aan te komen in Turkije 180 dagen geldig. Je mag echter niet al die tijd in Turkije verblijven; in die 180 dagen mag jij maximaal 90 dagen in Turkije verblijven. Je kunt dus zo vaak als je wilt naar Turkije tijdens jouw trip wat inhoudt dat je ook de buurlanden gemakkelijk kunt bezoeken. Denk eens aan Griekenland, Bulgarije of het steeds populairder wordende Iran.

Wat je zeker niet moet vergeten is om je e-visum uit te printen en deze natuurlijk ook mee te nemen als je op reis gaat. Als je online een e-visum hebt aangevraagd dan ontvang je die bij Turkijevisumaanvragen.nl altijd binnen 12 uur in jouw mailbox. Print deze voor de zekerheid direct uit en leg het klaar bij jouw reispapieren om te voorkomen dat je het e-visum vergeet. Op deze manier begin jij zorgeloos aan de trip van je leven.

Tags : backpackturkijevisum

Leave a Response