close
Onbeperkt wereldwijd bereikbaar tijdens het backpacken

Ben jij een backpacker die er graag op uit trekt in de wereld? Dan weet je zonder twijfel dat het niet altijd even makkelijk is om overal bereikbaar te blijven. Dat is eigenlijk jammer, want er zijn heden ten dage zoveel mogelijkheden om het thuisfront op de hoogte te houden van waar je bent. Met een app als Whatsapp is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om de laatste foto’s door te sturen en hiermee een grote groep tegelijk te bereiken. We kunnen dan ook alle backpackers aanraden om eens een kijkje te nemen bij www.myprivatehotspot.com. Hier vind je diverse pakketten voor backpackers waarmee je praktisch overal bereikbaar bent.

Eenvoudig whatsappen tijdens het backpacken

Myprivatehotspot.com is een website waar je aanbiedingen vindt op het gebied van mobiele abonnementen en telefoons. Deze website zoekt dit soort pakketten zorgvuldig uit, zodat je straks niet zonder beltegoed zit als je midden in de bush loopt! Neem bijvoorbeeld de text4free simkaart. Nee, we hebben het dan niet over een ouderwetse chatbox, maar over een abonnement waarmee je een jaar lang, waar dan ook ter wereld, gratis tekst-Whatsapp berichten kunt versturen en ontvangen naar en van wie je maar wilt. Gewoon even een app-groepje aanmaken met de mensen die je op de hoogte wilt houden en chatten maar!

Whatsapp, overal waar je maar wilt

Met de text4free simkaart van Myprivatehotspot kun je straks vanuit elke bus, trein, bush of woestijn je tekst-appjes sturen. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat je opeens door je tegoed heen bent. Je kunt een jaar lang onbeperkt tekstberichten sturen! Je hebt hierbij ook de optie om een uitgebreider pakket aan te schaffen, zoals om foto’s en video’s te versturen en of om wereldwijd wifi te hebben. Zelfs is er een deal waar je dan nog een smartphone bij krijgt. We hebben het dan over het zogeheten Chatpack, compleet geleverd inclusief een jaar lang gratis tekst-Whatsappen en de Alcatel Pix-4 smartphone. Dit is een dual-sim, waterbestendige smartphone die ideaal is voor globetrotters die altijd bereikbaar willen zijn.

Nu ben je echt overal bereikbaar

Je denkt nu misschien: maar Whatsapp is toch altijd al gratis? Je moet er dan alleen even rekening mee houden dat dit wel zo is, maar dat je hier dan wel een wifi-verbinding voor nodig hebt. Als jij een abonnement neemt met de text4free simkaart, dan hoef je hier geen zorgen om te maken. Deze kaart maakt namelijk altijd automatisch verbinding met het dichtstbijzijnde netwerk. Met andere woorden: dankzij deze kaart kun jij straks overal Whatsappen waar je maar wilt!
Let op! Er moet natuurlijk wel een GSM zendmast in de buurt zijn.

Tags : bereikbaarwhatsappwifi

Leave a Response