close
Reisbenodigdheden

Voor in de backpack of aan de voeten – De fijnste Regenlaarzen

Het fijne aan backpacken is dat dit je over de hele wereld brengt, je ziet de mooiste plekken en komt onverwachts prachtige natuur en de leukste mensen tegen. Het voorbereiden op je tocht kost vaak meer moeite, want hoe zorg je ervoor dat je de juiste spullen meebrengt in de beperkte ruimte bij je backpack? In dit artikel zullen wij je op de hoogte brengen van de beste tips voor de juiste regenlaarzen!

Tip – Heb je regenlaarzen nodig op jouw reis?

Om te beginnen is onze eerste tip natuurlijk dat je bedenkt of regenlaarzen voor jou nuttig kunnen zijn. De bestemming van je reis is natuurlijk van invloed hierop, in de woestijn heb je tenslotte weinig aan regenlaarzen. Onze ervaring leert ons dat het in veel plekken van de wereld wel ontzettend fijn kan zijn, maar dit is natuurlijk aan jezelf om in te vullen voor jouw reis. Bij het beantwoorden van deze vraag moet je niet bezig zijn met de ruimte in je backpack, want dat beïnvloed je keuze. Hou het simpel – kunnen regenlaarzen van pas komen?

Tip – Kies voor kwaliteit

Als je tot de conclusie bent gekomen dat het gebied waar jij heen gaat of waar je wellicht gaat komen tijdens je reis zou kunnen vragen om regenlaarzen, dan is onze volgende tip om te kiezen voor kwaliteit. Het zou toch vervelend zijn als je de ruimte en het gewicht van de regenlaarzen meeneemt om er vervolgens achter te komen dat je voeten alsnog nat worden. Het fijne aan goede regenlaarzen is dat deze ook lang meegaan, waardoor je de hele reis en misschien zelfs meerdere reizen gebruik kunt maken van dezelfde laarzen. Als je op zoekt bent naar goede merken en kwaliteits regenlaarzen kun je eens kijken bij de Regenlaarsexpert!

Tip – Hoe neem je de Regenlaarzen makkelijk mee?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet de hele reis op je regenlaarzen wilt lopen, zo nu en dan slippers of goede wandelschoenen kunnen natuurlijk ook enorm fijn zijn. Een prettige truc is om de regenlaarzen aan de buitenkant van je backpack te hangen. Op deze manier kun je ze meenemen zonder plek in je tas op te geven. Onthoud hierbij dat je voor laarzen kiest die niet te zwaar zijn, zo voorkom je dat je enorm veel gewicht toevoegt. Rubberen laarzen zijn vaak van een hoge kwaliteit, maar wegen wel weer veel. Je kunt uiteraard meerdere regenlaarzen bestellen om zo te ontdekken welke het beste bij jouw tocht passen. Nog een tip, hang je laarzen met de open kant naar beneden zodat er niet allemaal rotzooi in komt!

De juiste laarzen vinden

Het kan even wat tijd kosten om de laarzen te vinden die precies bij jouw passen, maar op het eerder genoemde Regenlaarsexpert is ontzettend veel keus. Ontdek welke regenlaarzen bij jouw smaak en reis passen en ga voorbereid op pad!

Tags : regenlaarzenschoeiselwandelen

Leave a Response