close
Oppassen tijdens het backpacken

Ben jij aan het reizen of ga jij binnenkort op wereldreis? Dan kan het soms handig zijn om ook wat geld te verdienen tijdens je reis. Je hebt vast hard gespaard voor je reis, maar reizen is duur en het geld kan snel opraken. Het is in dit soort situaties altijd handig als je een bijbaantje hebt voor de momenten dat je net wat extra geld nodig hebt.

Werk tijdens het reizen

Tegenwoordig verdienen vele reizigers geld met het plaatsen van foto’s op hun Instagram-kanaal, Youtube-kanaal en blog. Helaas kan niet iedereen een influencer zijn en hier zijn of haar geld mee verdienen. Voor degene die dit niet zijn, is er gelukkig een handige oplossing. Via een online platform zoals Babysits kun je gemakkelijk over heel de wereld oppaswerk verrichten. Geen land is te gek! Het platform is namelijk actief in meer dan 28 landen, zoals Japan, Spanje, Zweden, Australië, Amerika en natuurlijk Nederland. Zo kan je in no time oppaswerk vinden!

Voordelen van oppaswerk

Oppassen brengt vele voordelen met zich mee, maar één van de grootste voordelen is dat je zelf jouw werkuren in kan plannen. Kan je de ene week wel werken, maar de andere week niet? Dat is geen probleem, want je zit als oppas niet aan vaste werktijden vast. Ook kan je als oppas zelf jouw uurtarief opstellen. Natuurlijk doe je dit in overleg met de ouders, maar uiteindelijk bepaal je altijd zelf of jij voor dat specifieke oppas tarief wil werken. Hiernaast geeft het werk als oppas in het buitenland jou de kans om de taal nog beter onder de knie te krijgen. Ook leer je de cultuur echt van heel dichtbij kennen. Een win-win situatie toch?!

Vind oppaswerk!

Als oppas kan je een gratis account aanmaken bij Babysits en gemakkelijk een oppasadres in de buurt vinden. Zo kan je terwijl je aan het reizen bent toch nog een extra zakcentje verdienen en ook nog eens op een hele leuke en flexibele manier!

Tags : nannyoppasreizen en werken

Leave a Response